Për më tepër, Google ka ofruar fushat e mëposhtme për vlerësim kur bëhet fjalë për këtë lloj kërkimi zanor:

Explore innovative ideas for Australia Database development.
Post Reply
tanjimajha12

Për më tepër, Google ka ofruar fushat e mëposhtme për vlerësim kur bëhet fjalë për këtë lloj kërkimi zanor:

Post by tanjimajha12 »

Marketingu i përmbajtjes
Kur bëhet fjalë për kërkimin me zë, zona që mund të ketë një ndikim të madh është marketingu i përmbajtjes . Mund t'ju ndihmojë të:

Krijoni përmbajtje bisedore: Kërkimi zanor i përshtatet natyrshëm përmbajtjes së dialogut dhe bisedës, kështu që kjo duhet të përfshihet në strategjinë e përmbajtjes. Identifikoni pyetjet e zakonshme ose pikat e dhimbjes në industrinë tuaj dhe, thjesht, përgjigjuni atyre më mirë se kushdo tjetër.
Shkruani për gjendjet Të dhënat e Telegramit e qëllimit, jo për fjalë kyçe: Pyetjet e kërkimit zanor priren të jenë shumë më të larmishme sesa homologët e tyre të shtypur. Si e tillë, përpjekja për të synuar pyetje individuale brenda përmbajtjes është një qasje sfiduese dhe e panevojshme. Në vend që thjesht të përputhen me fjalë kyçe, motorët e kërkimit tani duan të kënaqin qëllimin e përdoruesit. Mendoni pse njerëzit po kërkojnë. Synoni të kuptoni dhe t'u përgjigjeni këtyre gjendjeve, duke ndihmuar njerëzit të arrijnë detyrën e tyre shpejt dhe me efektivitet. Kjo do të jetë më fitimprurëse sesa krijimi i faqeve të uljes për të synuar pyetjet individuale.
Zhvilloni një zë të qëndrueshëm të markës: E ardhmja e kërkimit zanor do të përfshijë markat që do t'i flasin audiencës së tyre. Kjo mund të jetë në formën e klipeve audio të ngulitura në përmbajtje ose motori i kërkimit që lexon tekstin nga faqja. Sido që të jetë, markat duhet të mendojnë se si duan që kompania e tyre të tingëllojë, në vend që thjesht të duket.
Testoni ndërveprimet zanore duke përdorur mjetet e AI: Përdorni mjete si ChatGPT me modalitetin zanor ose platforma të tjera bisedore të AI për të simuluar ndërveprimet e përdoruesve. Analizoni se si po lexohet përmbajtja juaj dhe më pas rregulloni tonin, shprehjen dhe strukturën bazuar në këto njohuri për të optimizuar përvojën e dëgjimit.

Kënaqësia e informacionit: Përmbajtja e përgjigjes duhet të plotësojë nevojat për informacion të përdoruesit.
Gjatësia: Kur një përgjigje e shfaqur është shumë e gjatë, përdoruesit mund ta skanojnë shpejt atë vizualisht dhe të gjejnë informacionin përkatës. Për përgjigjet zanore, kjo nuk është e mundur. Është shumë më e rëndësishme të sigurohemi që të ofrojmë një sasi të dobishme informacioni, shpresojmë jo shumë ose shumë pak.
Formulimi: Është shumë më e lehtë të kuptosh një përgjigje të shkruar keq të formuluar sesa një përgjigje të folur jogramatikore, kështu që duhet kushtuar më shumë kujdes për të siguruar korrektësinë gramatikore.
Elokucioni: Përgjigjet e folura duhet të kenë shqiptim dhe prozodi të duhur. Përmirësimet në gjenerimin e tekstit në të folur, të tilla si WaveNet dhe Tacotron 2 , po reduktojnë shpejt hendekun me performancën njerëzore.
Post Reply