Instagram (ndoshta) së shpejti do t'i thotë lamtumirë Swipe Up , në favor të një ngjitësi të ri që do t'ju lejojë të bëni të njëjtën gjë, por me më shumë mundësi personalizimi. Ndërkohë, meqenëse tani ka një luftë të hapur midis TikTok dhe Instagram, i pari ka njoftuar një zgjerim të partneritetit të tij me Shopify në mënyrë që të testojë një veçori Shopping në Shtetet e Bashkuara, Mbretërinë e Bashkuar dhe Kanada.
Këto dhe lajme të tjera të mediave sociale në përmbledhjen tonë javore të marketingut të 30 gushtit . titullin për të lundruar drejtpërdrejt në lajmet më interesante për ju!
Instagram heq Swipe Up dhe e zëvendëson atë me një ngjitëse
Instagram fut reklama në dyqan
Blerjet në TikTok së shpejti një realitet?
"Highlight" po vjen në TikTok
Facebook Messenger mbush 10 vjeç
Lajmet në Instagram
Instagram heq Swipe Up dhe e zëvendëson atë me të dhënat e telemarketingut një ngjitëse
Sipas thashethemeve, Instagram po heq Swipe Up brenda Stories në favor të ngjitësve të personalizueshëm.
Një zëdhënës i kompanisë konfirmoi atë që, në shikim të parë, mund të dukej si thashetheme dhe shpjegoi se ngjitësit do të jenë të dobishëm për të përmirësuar përvojën e krijimit të Stories dhe për t'u ofruar përdoruesve dhe reklamuesve "kontroll më të madh krijues" mbi stilin dhe pamjen e CtA-së së saj. .
Ky funksion i ri ka qenë në punë për një kohë të gjatë. Testet filluan në qershor, si me ndikues me mbi 10,000 ndjekës (ose llogarinë e verifikuar), ashtu edhe me përdorues me më pak fansa .