Ndani postimet tuaja në rrjetet që e dini se i përdor audienca juaj

Explore innovative ideas for Australia Database development.
Post Reply
tanjimajha12

Ndani postimet tuaja në rrjetet që e dini se i përdor audienca juaj

Post by tanjimajha12 »

Për të siguruar që blogu juaj të arrijë audiencën më të gjerë të mundshme:
Promovoni blogun tuaj në platformat tuaja të mediave sociale
Përfshini lidhjen tuaj të blogut në profilet tuaja të mediave sociale
Ndani postimet tuaja në blog sapo t'i publikoni ato
Ndani postimet e reja në blog më shumë se një herëShkrimi i kopjimit që funksionon për biznesin
Artikuj
•marketingu i përmbajtjes
nga Instituti i Marketingut Dixhital

Të gjithë kemi hasur në Të dhënat e WhatsApp një kopje fantastike të reklamës që lë në pah edhe ata që nuk kanë shkruar në mesin tonë. Ne kemi parë gjithashtu shumë kopje dhe përmbajtje të këqija. Por për të kuptuar se çfarë duhet për të shkruar në mënyrë efektive, është e rëndësishme të dini saktësisht se çfarë lloj gjërash do t'i flasin audiencës dixhitale të sotme.

Dhe ndërsa kërkon gjithmonë praktikë (nuk mund të jesh kurrë 'shumë i mirë'), ka disa këshilla themelore për të shkruar që duhen mbajtur parasysh që mund të ndihmojnë pothuajse këdo të bëhet një shkrimtar mjaft i mirë në një kohë mjaft të shkurtër.

Pra, si bëni saktësisht të shkruani kopje dhe përmbajtje efektive të marketingut dixhital? Çfarë bën për një kopje të madhe të shitjeve? Dhe si shkoni për të zhvilluar aftësitë tuaja të të shkruarit? Lexoni për disa nga këshillat dhe truket më të mira për shkrimin efektiv të përmbajtjes dixhitale.
Rishikoni postimet tuaja më të vjetra, përditësoni ato nëse është e nevojshme dhe ndajini përsëri ato më të mirat
Përfshini lidhjet me blogun tuaj në nënshkrimin tuaj të emailit
Aplikoni për të pasur përmbajtjen tuaj të blogut të pranishëm në faqet e faqeshënuesve socialë
Ftoni blogerët e tjerë të postojnë të ftuar në faqen tuaj dhe anasjelltas
Promovimi i blogut tuaj nuk duhet të jetë kurrë një mendim i mëvonshëm. Në fund të fundit, është e rëndësishme që të merrni kthimin më të mirë nga e gjithë koha që kaloni duke krijuar përmbajtjen tuaj. Pra, promovojeni atë larg e gjerë – dhe në mënyrë të vazhdueshme. Në këtë mënyrë, ju keni mundësinë më të mirë për të arritur audiencën më të gjerë të mundshme, për të rritur trafikun në faqen tuaj dhe për të tërhequr klientë të rinj potencialë.

Tani i keni të gjitha këshillat dhe truket bazë që ju nevojiten për të filluar të bëni blogje. Pra, pse të presim deri nesër? Dilni nga linja anësore, hidhuni menjëherë dhe provoni blogimin sot!

Si të filloni një blog
Artikuj të ngjashëm
Post Reply