Ka Wā E Huli Ai i nā Mea Kūʻai Hoʻolaha SMS: He Mau Manaʻo No ʻOe

Telemarketing List supplies authentic phone number databases to power your sales and outreach. Connect with qualified leads and strengthen your telemarketing strategy with ease.
Post Reply
samiaseo222

Ka Wā E Huli Ai i nā Mea Kūʻai Hoʻolaha SMS: He Mau Manaʻo No ʻOe

Post by samiaseo222 »

He nui nā ʻoihana i kēia lā e hoʻohana ana i nā lawelawe leka uila (SMS) no ka hoʻolaha ʻana i kā lākou huahana a i ʻole nā lawelawe. He ala wikiwiki a maikaʻi loa kēia no ka launa pū ʻana me nā mea kūʻai aku. Akā, he mea nui ka koho ʻana i ka mea kūʻai hoʻolaha SMS kūpono. Ma kēia pou, e nānā kākou i kekahi mau mea nui e noʻonoʻo ai i ka wā e koho ai i kēlā ʻoihana.

He Aha nā Mea Nui e Huli Ai i Kahi Mea Kūʻai SMS?

ʻO ka mea mua, pono ʻoe e ʻimi i kahi mea kūʻai e hāʻawi ana i ka lawelawe hilinaʻi. He mea maikaʻi inā hiki ke hoʻouna ʻia kāu mau leka me ka lohi ʻole a i ʻole ka pilikia. Pono ʻoe e huli i ka uptime a i ʻole ka delivery rate o ka ʻoihana. Inā ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka delivery rate, ʻo ia hoʻi, ʻoi aku ka nui o kāu mau leka e hōʻea ana i nā mea kūʻai. Ei E kūʻai i ka papa helu kelepona a kekahi, pono ʻoe e nānā i ka helu kūpono o ka hoʻouna leka (throughput). ʻO ia ke ʻano o ka nui o nā leka e hiki ke hoʻouna ʻia i hoʻokahi minuke.

Ka Palekana a me ka Pono Kānāwai

He mea koʻikoʻi ka palekana o ka ʻike o kāu mau mea kūʻai. Pono ka mea kūʻai hoʻolaha SMS e mālama i ka ʻike o nā mea kūʻai me ka palekana. Pono ʻoe e nānā inā hoʻokō ka ʻoihana i nā kānāwai like me ka GDPR a i ʻole nā kānāwai palekana ʻike kūloko. Eia kekahi, pono ʻoe e koho i kahi ʻoihana e ʻae ana i nā unsubscribe options a i ʻole nā ala e hiki ai i nā mea kūʻai ke koho e haʻalele mai i ka loaʻa ʻana o nā leka.

Ke Kumukūʻai a me nā Pūʻolo

He ʻokoʻa nā kumukūʻai o nā ʻoihana like ʻole. Pono ʻoe e nānā pono i nā pūʻolo a me nā kumukūʻai a hoʻohālikelike i nā mea a lākou e hāʻawi ai. He mea nui e noʻonoʻo inā he kumukūʻai maʻalahi a i ʻole kumukūʻai paʻa ka mea e ʻoi aku ka maikaʻi no kāu ʻoihana. E nānā pū i nā helu o nā leka i hoʻokomo ʻia i loko o ka pūʻolo a me nā kumukūʻai o nā leka hou inā pono.

Ka Launa Pū ʻAna a me nā Hoʻolako ʻenehana

Hiki anei i ka mea kūʻai hoʻolaha SMS ke launa pū (integrate) me nā ʻenehana ʻē aʻe āu e hoʻohana nei, e like me kāu ʻōnaehana CRM? He mea maikaʻi inā hiki i kāu ʻōnaehana hoʻolaha SMS ke kamaʻilio pū me kāu mau ʻōnaehana ʻē aʻe. Eia kekahi, he mea nui ka nānā ʻana i nā hōʻike manaʻo a me nā ʻike loiloi (analytics) i hāʻawi ʻia e ka ʻoihana. Hiki ke kōkua kēia mau mea iā ʻoe e ʻike i ka hana ʻana o kāu mau hoʻolaha.

Image

Ke Kōkua Kūʻai a me nā Loiloi o nā Mea Kūʻai

Inā pilikia ʻoe, pono ʻoe i ke kōkua. E ʻimi i kahi mea kūʻai e hāʻawi ana i ke kōkua kūʻai maikaʻi. Pono ʻoe e nānā i nā loiloi (reviews) o nā mea kūʻai ʻē aʻe no ka loaʻa ʻana o ka manaʻo e pili ana i ka lawelawe a me ke kōkua o ka ʻoihana. He mea nui ka ʻike i ka maikaʻi o ka lawelawe ʻana i nā pilikia.
Post Reply