Ka Hoʻomaopopo ʻana i Kou Pūʻulu Kūpono (Target Audience)
ʻO ka ʻanuʻu mua a koʻikoʻi loa i ka hoʻokumu ʻana i kahi hoʻolaha hoʻolaha kūleʻa, ʻo ia ka hoʻomaopopo ʻana i kāu pūʻulu kūpono. He mea ʻole ka nui o kāu hoʻohana ʻana i ke kālā, inā ʻaʻole i hōʻike ʻia kāu ho E kūʻai i ka papa helu kelepona ʻolaha i ka poʻe kūpono. Ma LinkedIn, hiki iā ʻoe ke hoʻokaʻawale i kāu pūʻulu kūpono ma muli o ko lākou mau kūlana, nā ʻoihana, ka nui o nā limahana o ka ʻoihana, a me ko lākou wahi. No ka laʻana, inā he ʻoihana ʻoe e hāʻawi ana i nā lawelawe ʻenehana no nā ʻoihana liʻiliʻi, hiki iā ʻoe ke hoʻokaʻawale i kāu hoʻolaha i nā luna hoʻokele a i ʻole nā luna ʻenehana i loko o nā ʻoihana me nā limahana ma lalo o 50. Ma ka hoʻomaopopo ʻana i nā pono, nā pilikia, a me nā pahuhopu o kāu pūʻulu kūpono, hiki iā ʻoe ke hoʻokumu i nā memo hoʻolaha e pili maoli ana me lākou.
Ke Koho ʻana i ke ʻAno Hoʻolaha Kūpono
Hāʻawi ʻo LinkedIn i nā ʻano hoʻolaha hoʻolaha like ʻole, a he mea nui ke koho ʻana i ke ʻano kūpono no kāu mau pahuhopu. Eia kekahi o nā ʻano hoʻolaha nui:
Sponsored Content: ʻO kēia ke ʻano hoʻolaha i ʻike pinepine ʻia ma ka ʻaoʻao nūhou o LinkedIn. Hiki ke lilo i mau kiʻi, nā wikiō, a i ʻole nā ʻatikala. He maikaʻi kēia no ka hoʻonui ʻana i ka ʻike (brand awareness) a me ka hoʻonui ʻana i ke komo (engagement).
Sponsored InMail: Hiki iā ʻoe ke hoʻouna i nā leka uila pilikino i kāu pūʻulu kūpono. He mea maikaʻi kēia no ka hōʻiliʻili ʻana i nā alakaʻi kūʻai a me ka hoʻoulu ʻana i nā kūʻai.
Text Ads: He mau hoʻolaha pōkole kēia e ʻike ʻia ma ka ʻaoʻao ʻākau o ka ʻaoʻao LinkedIn. He maikaʻi kēia no nā hoʻolaha me ka pōkole a me ka maʻalahi.
Video Ads: He mau hoʻolaha wikiō kēia i hōʻike ʻia ma ka ʻaoʻao nūhou. He mea ikaika kēia no ka haʻi ʻana i kahi moʻolelo a me ka hōʻike ʻana i nā pono o kāu huahana a i ʻole nā lawelawe.
Ka Hoʻokumu ʻana i nā Hoʻolaha Hoʻokipa a Hoʻohuli Pū
ʻO ka hana nui ma hope o ke koho ʻana i ke ʻano hoʻolaha, ʻo ia ka hoʻokumu ʻana i nā hoʻolaha e hoʻokipa maoli ana i ka poʻe. Pono ka hoʻolaha i kahi poʻomanaʻo ikaika e hoʻokō i ka nānā a me kahi kikokikona pōkole a maopopo e wehewehe ana i nā pono. E hoʻohana i nā kiʻi a i ʻole nā wikiō kiʻekiʻe e hōʻike ana i kāu memo. He mea koʻikoʻi nō hoʻi ka hoʻokomo ʻana i kahi kāhea i ka hana (call-to-action) maopopo (e laʻa, "E ʻike hou aku," "E hoʻopaʻa inoa i kēia manawa," a i ʻole "E noi i ka laʻana"). Pono kēia kāhea i ka hana e alakaʻi i nā mea nānā i ka ʻaoʻao pūnaewele kūpono.
Ka Hōʻike ʻana a me ka Hoʻoponopono ʻana i Kāu Hoʻolaha
ʻO ka hoʻokumu ʻana i ka hoʻolaha hoʻolaha, ʻo ia wale nō ka hoʻomaka. Pono ʻoe e nānā mau i nā hopena a me ka hoʻoponopono ʻana i kāu hoʻolaha e hoʻonui i ka pono. Hiki iā LinkedIn Ads Manager ke hāʻawi i ka ʻike kikoʻī e pili ana i ka hana a kāu hoʻolaha, e like me ka helu o nā nānā, ka helu o nā kaomi ʻana, a me ka uku no ke kaomi ʻana (cost per click). Ma ka nānā ʻana i kēia mau ʻikepili, hiki iā ʻoe ke ʻike i nā hoʻolaha e hana maikaʻi ana a me nā mea e pono ai ka hoʻoponopono. E hoʻāʻo i nā ʻano kikokikona, nā kiʻi, a me nā hoʻoholo hoʻokaʻawale (targeting) like ʻole e ʻike i ka mea e hana maikaʻi loa.

Ke Kūkulu ʻana i ka Pilina Me Kou Pūʻulu Kūpono
ʻO ka hopena o ka hoʻolaha hoʻolaha maikaʻi, ʻo ia ke kūkulu ʻana i ka pilina me kāu pūʻulu kūpono. Ma hope o ke kaomi ʻana i kāu hoʻolaha, pono lākou e alakaʻi ʻia i kahi ʻaoʻao e hoʻolako ana i ka waiwai, inā paha he ʻatikala pono, he alakaʻi hoʻoiho, a i ʻole he laʻana huahana. Pono kēia mau mea e hoʻoikaika i ke kūlana o kāu ʻoihana ma ke ʻano he loea i kāna māhele. Ma o ke kūkulu ʻana i ka pilina maoli a me ka hāʻawi ʻana i ka waiwai, hiki iā ʻoe ke hoʻololi i nā mea nānā i mau alakaʻi kūʻai, a i ka hopena, i nā mea kūʻai paʻa. ʻO ka hoʻolaha hoʻolaha ma LinkedIn he hoʻokomo lōʻihi i loko o ka ulu ʻana o kāu ʻoihana, a he mea koʻikoʻi ke hoʻokumu ʻia me ka manaʻo e hoʻokumu i ka waiwai no ka mea kūʻai.