Pjesëmarrja në Marketing

Explore innovative ideas for Australia Database development.
Post Reply
jakariabd@

Pjesëmarrja në Marketing

Post by jakariabd@ »

Mirë se vini në SalesFish Brand Marketing & Sales, Agjencia më e njëanshme strategjike e marketingut B2B , shërbimet e telemarketingut , kompanitë e telemarketingut (agjencia e shitjeve) dhe kompanitë e marketingut dixhital, që i shërbejnë Orange County, Los Angeles, San Jose, Sacramento dhe Paqësorit Veriperëndimor (Bend, Portland, Seattle). Ne i shërbejmë me kënaqësi Kalifornisë dhe të 50 Shteteve të Bashkuara!

"Kostoja e të qenit gabim është më e vogël se kostoja e të mos bësh asgjë." – Seth Godin

Ndërsa ato shkojnë dorë për dore, marketingu Blini të dhëna për Telemarketing nuk është shitje dhe shitjet nuk janë marketing. Që biznesi juaj të jetë i suksesshëm në realizimin e shitjeve, marketingu është vendimtar.

Shumë shpesh, bizneset e vogla fokusohen në aspektin e shitjeve të biznesit të tyre, por shpenzojnë fokus dhe burime të pamjaftueshme në marketingun e tyre. Ata mund ta konsiderojnë marketingun si një entitet të shpenzueshëm, ose një mendim të mëvonshëm kur të ardhurat duken të mira. Me përpjekje të tilla anemike marketingu, bizneset që nuk e marrin seriozisht marketingun e tyre, vështirë se mund të presin të korrin shumë shpërblime.

Marketingu nuk është vetëm çelësi i suksesit të biznesit tuaj - është një përgjegjësi. Është një mjet jetik për zhvillimin dhe ruajtjen e marrëdhënieve afatgjata me klientët tuaj. Gjatë kohëve tuaja më të ngarkuara, gjatë kohëve tuaja më të pasigurta, planifikoni dhe mbani një pjesë të rregullt të kohës të caktuar ekskluzivisht për studimin e audiencës tuaj, zbulimin e mundësive dhe planifikimin e tregut të ardhshëm.
Post Reply