Ua maʻalahi ka hana like ʻana

Telemarketing List supplies authentic phone number databases to power your sales and outreach. Connect with qualified leads and strengthen your telemarketing strategy with ease.
Post Reply
asikurrahmanshuvo

Ua maʻalahi ka hana like ʻana

Post by asikurrahmanshuvo »

ʻO ka loiloi a me nā kaʻina hana ʻae ʻia ma waena o nā hui ʻenehana a me nā hui ʻenehana ʻole hiki ke lilo i kumu no nā hui e ʻimi nei e neʻe wikiwiki i ka wā e noho ana ma ka brand. ʻO Stackbit, e Netlify, lawe mai i kahi ʻike hoʻoponopono ʻike i hoʻonui ʻia i kāu ʻenehana koho. Ma o ka hoʻohana ʻana i nā hoʻohui maʻamau i kūkulu ʻia ʻo Netlify SDK, hiki i kāu hui ke hōʻemi i ka hakakā ʻana o ka hui pū ʻana ma waena o nā lālā o ka hui ʻenehana a me nā ʻenehana ʻole.

He aha ka Netlify SDK
ʻO Netlify SDK kahi hāmeʻa piha i hoʻolālā ʻia e kōkua i kāu mau e kūʻai i ka ʻikepili telemarketing hui hoʻomohala e kū i ka honua holo. Inā he hana hou, neʻe, a i ʻole kekahi mea ma waena, aia ʻo Netlify SDK e kōkua i kāu hui e holo wikiwiki.

Mea Hoʻohui - Hoʻohui a hoʻopaʻa i ka ʻikepili mai kahi kumu ʻikepili maʻamau ma Netlify Connect.
Hana Hana Hana Hana - Hoʻonui i ka hana o ka Netlify build-deploy lifecycle.
Nā Mea Hana API - E hoʻohana i nā hana serverless e hana i nā hana hoʻoikaika i ka wā o ke kūkulu ʻana a i ʻole ka wā holo.
UI Hoʻohui - E hana i kahi pānaehana i loko o ka Netlify platform kahi e hiki ai i nā mea hoʻohana ke hoʻonohonoho a hāʻawi i ka pōʻaiapili no kāu hoʻohui.

Pehea ka hana ʻana o Netlify SDK
Loaʻa ka Netlify SDK ma nā papahana hui āpau no ke kūkulu ʻana i nā hoʻohui API. Hāʻawi ka Netlify SDK i ka code boilerplate me nā ʻāpana modular e pono ai no kāu pono hoʻohui. Mai laila mai, hiki ke hoʻopilikino ʻia nā ʻāpana hoʻohui e kūpono i nā pahuhopu o kāu kahe hana hoʻohui. E ʻoluʻolu e hiki ke hoʻopili ʻia nā hoʻohui me nā hiʻohiʻona i loaʻa wale ma kekahi mau papahana hui. No ka laʻana, hoʻohui ka mea hoʻohui me Netlify Connect i loaʻa wale ma nā hoʻolālā Enterprise . E ho'āʻo a debug i ka hoʻohui ʻana i kou hele ʻana. Ke mākaukau e hoʻolaha, e kelepona i ka Netlify Technology Partner Program .

Hoʻohui hoa
Loaʻa iā Netlify kekahi o nā hoa maikaʻi loa i ka ʻoihana, ʻo ia ke kumu i hoʻohiki ai mākou i ka hoʻopuka ʻana i nā hoʻohui i hana ʻia ma waho o ka papa ma ke ʻano he ʻāpana o kā mākou hoʻolaha ākea ākea. Loaʻa nā hoʻohui hoa no Netlify SDK, akā ʻaʻole i kaupalena ʻia i:

Hoʻohui Sentry
E hoʻohana i ka Sentry Integration me Netlify e hoʻohui i ka nānā ʻana i ka hewa Sentry i Netlify Functions, Scheduled Functions, a me Background Functions. Me ka Sentry Integration, hiki iā ʻoe ke nānā i kāu mau hana me nā hewa i hoʻohui ʻia ma kahi hoʻokahi, a hoʻohana i ka Sentry Cron Monitoring ma nā hana i hoʻonohonoho ʻia me ka liʻiliʻi o ka hoʻonohonoho.
Post Reply