Ua maʻalahi ka hana like ʻana

Explore innovative ideas for Australia Database development.
Post Reply
asikurrahmanshuvo

Ua maʻalahi ka hana like ʻana

Post by asikurrahmanshuvo »

ʻO ka loiloi a me nā kaʻina hana ʻae ʻia ma waena o nā hui ʻenehana a me nā hui ʻenehana ʻole hiki ke lilo i kumu no nā hui e ʻimi nei e neʻe wikiwiki i ka wā e noho ana ma ka brand. ʻO Stackbit, e Netlify, lawe mai i kahi ʻike hoʻoponopono ʻike i hoʻonui ʻia i kāu ʻenehana koho. Ma o ka hoʻohana ʻana i nā hoʻohui maʻamau i kūkulu ʻia ʻo Netlify SDK, hiki i kāu hui ke hōʻemi i ka hakakā ʻana o ka hui pū ʻana ma waena o nā lālā o ka hui ʻenehana a me nā ʻenehana ʻole.

He aha ka Netlify SDK
ʻO Netlify SDK kahi hāmeʻa piha i hoʻolālā ʻia e kōkua i kāu mau e kūʻai i ka ʻikepili telemarketing hui hoʻomohala e kū i ka honua holo. Inā he hana hou, neʻe, a i ʻole kekahi mea ma waena, aia ʻo Netlify SDK e kōkua i kāu hui e holo wikiwiki.

Mea Hoʻohui - Hoʻohui a hoʻopaʻa i ka ʻikepili mai kahi kumu ʻikepili maʻamau ma Netlify Connect.
Hana Hana Hana Hana - Hoʻonui i ka hana o ka Netlify build-deploy lifecycle.
Nā Mea Hana API - E hoʻohana i nā hana serverless e hana i nā hana hoʻoikaika i ka wā o ke kūkulu ʻana a i ʻole ka wā holo.
UI Hoʻohui - E hana i kahi pānaehana i loko o ka Netlify platform kahi e hiki ai i nā mea hoʻohana ke hoʻonohonoho a hāʻawi i ka pōʻaiapili no kāu hoʻohui.

Pehea ka hana ʻana o Netlify SDK
Loaʻa ka Netlify SDK ma nā papahana hui āpau no ke kūkulu ʻana i nā hoʻohui API. Hāʻawi ka Netlify SDK i ka code boilerplate me nā ʻāpana modular e pono ai no kāu pono hoʻohui. Mai laila mai, hiki ke hoʻopilikino ʻia nā ʻāpana hoʻohui e kūpono i nā pahuhopu o kāu kahe hana hoʻohui. E ʻoluʻolu e hiki ke hoʻopili ʻia nā hoʻohui me nā hiʻohiʻona i loaʻa wale ma kekahi mau papahana hui. No ka laʻana, hoʻohui ka mea hoʻohui me Netlify Connect i loaʻa wale ma nā hoʻolālā Enterprise . E ho'āʻo a debug i ka hoʻohui ʻana i kou hele ʻana. Ke mākaukau e hoʻolaha, e kelepona i ka Netlify Technology Partner Program .

Hoʻohui hoa
Loaʻa iā Netlify kekahi o nā hoa maikaʻi loa i ka ʻoihana, ʻo ia ke kumu i hoʻohiki ai mākou i ka hoʻopuka ʻana i nā hoʻohui i hana ʻia ma waho o ka papa ma ke ʻano he ʻāpana o kā mākou hoʻolaha ākea ākea. Loaʻa nā hoʻohui hoa no Netlify SDK, akā ʻaʻole i kaupalena ʻia i:

Hoʻohui Sentry
E hoʻohana i ka Sentry Integration me Netlify e hoʻohui i ka nānā ʻana i ka hewa Sentry i Netlify Functions, Scheduled Functions, a me Background Functions. Me ka Sentry Integration, hiki iā ʻoe ke nānā i kāu mau hana me nā hewa i hoʻohui ʻia ma kahi hoʻokahi, a hoʻohana i ka Sentry Cron Monitoring ma nā hana i hoʻonohonoho ʻia me ka liʻiliʻi o ka hoʻonohonoho.
Post Reply